Iti doresti sa nu-ti iei teapa in service-urile auto din Bucuresti

Ai in planIti planifici sa faci revizia periodica a vehiculului sau iti doresti doar sa repari anumite defectiuni care s-au strecurat intre timp? E indicat sa gasesti un service auto serios! Insa cum sa selectezi din serviceuri atatea oferte ce exita in Bucuresti si nu numai? Protectia consumatorilor ofera mai multe recomandari pe care este bine sa le avem in vedere.

Ce sa verifi atunci cand alegem un service auto? La oferte, la ce distanta se afla de casa ori la profesionalismul cu care lucreaza lucratorii? Iti prezentam o serie de recomandari pe care sa le ai in vedere atunci cand iti predai masina pe mainile atelierelor auto.

Un service auto de calitate ofera o Service auto Bucuresti sala in care poti astepta cu vedere catre masina, proprietarul avand oportunitatea de a urmari cum se lucreaza la masina ta. Pe langa aceasta, la finalul lucrului tehnicianul auto care a muncit la masina trebuie sa puna la dispozitia consumatorului componentele nefunctionale pe care le-a schimbat si sa explice ce nu a mai functionat la acestea.

Modul in care plateste. Daca la intrarea masinii in service te-ai inteles asupra costului, atunci este important sa platesti in modul in care s-a stabilit. Daca sunt necesare costuri noi in intervalul lucrarii o persoana desemnata a service-ului trebuie sa stabileasca cu clientul si sa-i spuna pe inteles ca va fi nevoie de o interventie in plus. Proprietarul e unicul care ia decizia daca problema se repara acum sau la o noua programare.

Advertisements